Quesedillas

Quesedillas zijn een favoriet gerecht in dit huishouden. Je neemt wat groenten, kaas en eventueel wat vlees waar je zin in hebt en gooit het in een wrap. Natuurlijk niet de kruiden en saus vergeten. 😉 Het mooie ervan is dat het weinig uit maakt wat je erin doet. In dit geval hebben we gewoon gekocht waar we op dat moment zin in hadden. De hoeveelheden zijn bij benadering.

Ingrediënten (voor 6 wraps):
– 1 avocado
– 1 zoete puntpaprika
– 6 mediumgrote wraps
– 1 kleine bos koriander
– 300 gram kipdijvlees
– 200 gram geraspte kaas
– fajita kruiden
– olijfolie
– sap van 1/2 limoen
Bereidingswijze:

Vermeng een eetlepel fajitakruiden met 2 eetlepels olie. Doe de kip erin, meng goed door en laat een paar minuten marineren. Snij de paprika en avocado in fijne stukjes en snij de koriander fijn.  Doe het samen in een kom en besprenkel met het sap van 1/2 limoen om verkleuring te voorkomen.

Doe dan de kip op de barbecue en grill het vlees tot het gaar is. Haal de kip van de barbecue en snij in fijne reepjes. Verwarm, indien nodig, de wraps zodat ze niet scheuren bij het dubbelvouwen. Beleg de wraps aan één helft met de kip, groenten en een handvol kaas per wrap. Vouw ze vervolgens dubbel en leg ze nog even op barbecue om de kaas te laten smelten, en de wraps wat kleur te laten krijgen.

 

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*